fbpx
Сьогодні
22:01 12 Тра 2019

У Зеленського прокоментували призначення нового міністра оборони

Фото Reuters

Радник Володимира Зеленського з питань оборони Іван Апаршин каже, що не знає чи є в міністра оборони Степана Полторака шанси залишитись на посаді, бо рішення прийматиме новообраний президент.

Про це він сказав в інтерв'ю Громадському, відповідаючи на запитання як він бачить можливість співпраці за президента Володимира Зеленського з міністром оборони Степаном Полтораком і начальником Генштабу Віктором Муженком.

"Я спілкуюся з паном Полтораком", – сказав він.

Зокрема коментуючи шанси Полторока залишитись Міністром, він відповів, що не знає, бо це рішення президента.

"Якщо до мене будуть питання, що робити з паном Полтораком, я думаю, що я точно пораджу новому президенту — знайти нового кандидата на посаду міністра оборони", – сказав Апаршин.

На запитання, чи є у нього перелік людей, які мають стати міністром, він зауважив, що це не відноситься до його компетенції.

"Ви як собі уявляєте — я з ранку до вечора сиджу з Зеленським і йому раджу? Я експерт з питань безпеки і оборони. Завтра виникне питання і пан президент захоче отримати більш детальну інформацію щодо кадрових призначень. Я йому висловлю свою позицію, але це не значить, що він мою позицію сприйме", – зазначив він.

Крім цього, радник Зеленського зауважив, що не бачить міністром оборони Анатолія Гриценка.

"Я думаю, що Анатолій Гриценко вже не міністр оборони, він вже піднявся з цього рівня. Але це був найкращий міністр оборони за всі часи. Я це стверджую і можу це довести. Гриценко сам знає, де він має бути і чим займатися. Його партія піде на вибори до парламенту", – додав він.

На прохання журналістів назвати конкретне прізвище Апаршин заявив, що не скаже, тому що будь-який потенційний кандидат в "майбутньому умовно може стати "наркоманом".

📲 Читайте нас у Facebook і Тwitter, підписуйтесь на канал в Telegram. "Рубрика" відповідає на питання 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: