fbpx
Сьогодні
09:51 12 Тра 2019

Смешко пояснив, чому Порошенко програв на виборах

Поразка президента Петра Порошенка на виборах голови держави навесні 2019 року є наслідком особливостей його особистості, вважає екс-голова СБУ Ігор Смешко.

Про він заявив в ефірі Радіо НВ.

"Фактично те, що сталося – крах його [Порошенка] кар'єри як президента – це віддзеркалює те, що в нього сидить всередині: самозакоханість, самовпевненість і бажання підібрати особисто відданих і керованих людей замість професіоналів. Це виливається в отакі катастрофи для держави і для нього", – заявив Смешко, голова всеукраїнської громадської організації Сила і честь та однойменної партії.

На думку колишнього очільника СБУ, неможливо "підбирати особисто відданих, а вимагати від них як від професіоналів".

Так він відповів на запитання ведучого про те, яким може бути майбутнє Порошенка.

"Я не астролог, але я до певної міри знаю портрет діючого президента. Він для мене не був загадкою і в ті часи, коли я керував розвідувальними органами нашої держави. І я жодних ілюзій стосовно нього не мав і раніше", – зазначив Смешко, нагадавши про Порошенка як про члена команди Ющенка, який "проявив себе і після першого Майдану".

Також Смешко розповів про підготовку своєї політичної сили до виборів та прокоментував переговори з Вакарчуком.

Нагадаємо, у першому турі виборів президента України, який відбувся 31 березня 2019 року, Смешко посів шосте місце – його підтримали 6,04% українців.

Смешко очолював СБУ в 2003-2005 роках. З жовтня 2014 року по березень 2015 го очолював комітет з питань розвідки при президенті України.

📲 Читайте нас у Facebook і Тwitter, підписуйтесь на канал в Telegram. "Рубрика" відповідає на питання 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: