fbpx
Сьогодні
21:40 12 Тра 2019

Наєв розповів про кількість російських військових у Криму та на Донбасі

В окупованому Криму й ОРДЛО нині перебуває близько 75 тисяч російських кадрових військових.

Про це розповів колишній командувач Об'єднаних сил Сергій Наєв в інтерв'ю ТСН.

"У Криму 40 тисяч (російських – ред.) військових, в ОРДЛО – 35 тисяч. В ОРДЛО росіяни обіймають всі керівні військові посади та входять до складу підрозділів так званої точкової дії. Спецпідрозділи, інструктори з Росії. Їх там загалом від 2100 до 2300 осіб. А в "лавах армій" перебувають близько 11 тисяч російських громадян (це ще до видавання паспортів), а решта особового складу – місцеві мешканці", – наголосив Наєв.

Крім того, за його словами, те, що командирів так званих 1-ого армійського корпусу (Донецьк – ред.) чи 2-го армійського корпусу (Луганськ – ред.) ЗС РФ не афішують, є частковим підтвердженням того, що на цих посадах – кадрові російські генерали.

Відповідаючи на запитання, чи сприймають росіяни своє призначення в ОРДЛО як покарання чи підвищеня, екс-командувач ОС зауважив, що серед кадрових офіцерів РФ думки різняться.

"Вищий керівний склад, генерали, розуміють, що руху фронту не буде, тому вони спокійно сидять на своїх посадах. А серед молодшого офіцерського складу не дуже хороші настрої", – зазначив він.

📲 Читайте нас у Facebook і Тwitter, підписуйтесь на канал в Telegram. "Рубрика" відповідає на питання 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: