fbpx
Сьогодні
21:34 11 Тра 2019

У Зеленського розповіли, як співпрацюватимуть із Радою

Команді переможця другого туру президентських виборів Володимира Зеленського потрібно, щоб Верховна Рада "приймала важливі рішення", а непрацюючий парламент необхідно розпустити.

Про це в інтерв'ю "Ліга.net" заявив радник Зеленського, екс-міністр фінансів Володимир Данилюк.

"Треба йти до Верховної Ради з кадровими призначеннями та пріоритетними законопроектами, вносити і наполягати – голосуйте! Президент Зеленський збирається так діяти. Не голосуєте? І далі … треба зробити так, щоб відмова депутата підтримати хорошу ініціативу мала для нього високу політичну ціну. Нехай пояснює своїм виборцям, чому він проти антикорупційних законів і оновлення кадрів", – зазначив Данилюк.

За словами Данилюка, є кілька моделей роботи президента і Ради.

"Перший – шлях договірняків.  Це те, чого Рада очікує, що ми прийдемо домовлятися-торгуватися. … Я упевнений в іншому підході. У Зеленського є … підтримка і довіра 73% виборців, і це єдине, на що він має спиратися у роботі з Радою", – зазначив радник Зеленського.

"Нам потрібно, щоб приймалися важливі рішення. Навіщо розпускати працюючу Раду? А непрацюючу – просто необхідно", – додав він.

На думку Данилюка, у разі відмови ВР працювати з президентом "можна зробити так, щоб їх низька довіра конвертувалося у програш на наступних виборах, і заручитися підтримкою громадськості, яка навчилася тиснути на владу".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: