fbpx
Сьогодні
17:36 11 Тра 2019

У Зеленського розповіли про систему відбору кадрів на всі посади

У Зеленського буде сформований Номінаційний комітет з трьох-чотирьох, максимум, п'яти ключових членів своєї команди. Вони будуть розглядати по ряду критеріїв всіх претендентів на всі посади, в тому числі в АП, СБУ, МЗС і глав адміністрацій. В результаті, повинно бути прийнято, бажано, консенсусне рішення, і дана відповідна рекомендація президенту для прийняття остаточного рішення.

Цей підхід підтримав Володимир Зеленський. Про це розповів екс-міністр фінансів, радник у команді Зеленського Олександр Данилюк в інтерв'ю Лига.net.

"Це схоже на відбір в McKinsey, де я працював. Коли кандидат проходить декілька співбесід з оцінкою по набору критеріїв, і все інтерв'юери повинні затвердити людини", – розповів Данилюк.

"Все ж таки розуміють, що буде успішний президент Зеленський чи ні, залежить від того, чи вийде зібрати команду професіоналів одного калібру з правильними цінностями, які вміють перетворювати ідеї в конкретні справи", – подчернул він.

Данилюк сподівається, що комітет запрацює найближчим часом.

"У будь-якому випадку, остаточне рішення – за президентом. Він зацікавлений, щоб йому підібрали професійних людей, в яких він буде впевнений", – зазначив він.

📲 Читайте нас у Facebook і Тwitter, підписуйтесь на канал в Telegram. "Рубрика" відповідає на питання 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: