fbpx
Сьогодні
16:43 11 Тра 2019

План роботи Зеленського на перші 100 днів уже готовий на 95%: названо пріоритети

Фото Reuters

План роботи новообраного президента Володимира Зеленського на перші сто днів уже готовий на 95%.

Про це заявив екс-міністр фінансів, радник у команді Зеленського Олександр Данилюк в інтерв'ю Лига.net.

За його словами, команда обраного президента зайнята ключовим питанням – "розробка плану на перші 100 днів і формування команди". Ступінь готовності плану Данилюк оцінив так: "Я б оцінив готовність на 95%". Також він додав, що зараз вирішуються питання, пов'язані з міжнародними зустрічами і плануванням карти візитів обраного глави держави. "З приємного – відповідаємо на привітання міжнародних лідерів, і це, до речі, займає багато часу".

Серед пріоритетів перших 100 днів Данилюк назвав боротьбу з корупцією – "у нас є план щодо перезапуску антикорупційних органів", наведення порядку в судовій системі – "ми плануємо запустити набір і атестацію суддів".

Також у плані – "реформа СБУ і створення Служби фінансових розслідувань. Остання забере частину функцій у СБУ і Нацполіціі. Потрібно також остаточно ліквідувати Податкову міліцію", – підкреслив Данилюк.

У відповідь на зауваження, що Податкову міліцію вже ліквідовано, він відреагував: "Ліквідували в законі. Виявилося, вона залишається в постанові Кабміну про ДФС. Прем'єр вирішив, що в нього теж має бути свій "кийок", і не давав мені її остаточно прибрати, блокуючи прийняття змін до положення про ДФС".

Суть інших ініціатив він розкривати не став, зазначивши лише, що "є ще багато новаторських ідей. Наприклад, як працюватиме Адміністрація Президента".

📲 Читайте нас у Facebook і Тwitter, підписуйтесь на канал в Telegram. "Рубрика" відповідає на питання 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: