fbpx
Сьогодні
16:26 09 Тра 2019

У "ДНР" почали відбирати житло у мешканців, які залишили окуповану територію

Влада так званої "ДНР" за допомогою підконтрольних їм "судів" відбирають житло у громадян, які тимчасово залишили територію ОРДЛО і не проживають в своїх квартирах.

Про це повідомляє v-variant.com.ua.

Так, на сайті vsud.dnr-online.ru, де публікуються виклики у так звані "суди ДНР", розміщено оголошення про виклик до суду сім'ї Рудь з міста Сніжне, яку "адміністрація" міста збирається позбавити права проживати в займаній квартирі на тій підставі , що люди відсутні за місцем проживання "без поважної причини" більше 6 місяців.

"13 березня 2019 року в Харцизький міжрайонний суд Донецької Народної Республіки (286501, м Сніжне, вул. Леніна, 38) надійшла позовна заява Адміністрації міста Сніжне до Рудь Сергія Вікторовича, Рудь Ольги Вікторівни, Рудь Валерії Сергіївни, Рудь Віктора Миколайовича, третя особа КП «Служба єдиного замовника», Сніжнянської ГО МВС ДНР про визнання особи такою, що втратила право на користування житловим приміщенням у зв'язку з відсутністю у ньому понад шість місяців без поважних причин і зняття з реєстраційного обліку "- йдеться в повідомленні.

Очевидно, якщо ніхто з членів сім'ї Рудь не з'явиться в так званий "суд", самопроголошена адміністрація Сніжного позбавить людей житлоплощі лише на тій підставі, що вони тимчасово відсутні в місті. За такою ж схемою можна позбавляти квартир залишили ОРДЛО переселенців, які відсутні за місцем проживання більше 6 місяців.

📲 Читайте нас у Facebook і Тwitter, підписуйтесь на канал в Telegram. "Рубрика" відповідає на питання 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: