fbpx
Сьогодні
09:52 09 Тра 2019

Савченко не робила заяви про те, що хотіла би очолити Міноборони або МЗС

Народна депутатка Надія Савченко не робила заяв про те, що хотіла би очолити Міністерство оборони або закордонних справ за президента Володимира Зеленського.

Про це в ефірі телеканалу «112 Україна» заявила заступниця голови «платформи Надії Савченко» Тетяна Проторченко.

«Це непорозуміння відбулося вчора (7 травня) і Надія Вікторівна жодним чином не заявляла про такі речі. Це говорив конкретно ведучий, Надія Вікторівна не робила подібних заяв», — сказала вона.

Проторченко додала, що Савченко передала в офіс Зеленського звернення з підписами «багатьох українців» щодо захисту полонених українських військових, політв'язнів, які перебувають в тюрмах у Росії, та політв'язнів, засуджених «діючим режимом» в Україні. Інших контактів між командами Савченко і Зеленського не було.

Водночас Проторченко наголосила, що «платформа Надії Савченко» готова підтримати нового президента і готова не бути в опозиції, допомагаючи виконувати «спільні задачі».

«У нас є спільні задачі. Щоби Україна була успішною демократичною державою, тому підставити плече наша організація завжди буде готова, а Надія Вікторівна як депутат в парламенті вже заявила, що вона не буде в жодному разі виступати в опозиції вже до нового президента», — резюмувала вона. 

Під час ефіру 7 травня ведучий запитав у Савченко, чи хотіла би вона очолити Міністерство оборони або закордонних справ.

«Мені прикро чути таку постановку питання, як Савченко може бути корисна Зеленському як міністр оборони або міністр закордонних справ. Савченко може бути корисна Україні», — відповіла депутатка.

📲 Читайте нас у Facebook і Тwitter, підписуйтесь на канал в Telegram. "Рубрика" відповідає на питання 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: