fbpx
Сьогодні
13:46 08 Тра 2019

У "Борисполі" до кінця травня запустять багаторівневий паркінг

У Міжнародному аеропорту "Бориспіль" анонсували запуск першої черги багаторівневого паркінгу на 1 тис. паркомісць вже 23 травня

Про це у Facebook повідомив заступник генерального директора аеропорту з комерційної діяльності та стратегічного розвитку Георгій Зубко.

"Наразі в аеропорту діють 12 паркувальних майданчиків, це близько 3000 паркомісць. Однак їх недостатньо в сезон пікового навантаження. 23 травня ми відкриваємо першу чергу багаторівневого паркінгу для пасажирів і продовжуємо розвиток аеропорту", – заявив він.

Паркінг обладнаний сучасною автоматизованою системою управління, в ньому передбачено індикацію вільних паркомісць, систему відеоспостереження із розпізнаванням автомобільних номерів і водія, а також готівковий і безготівковий розрахунок.

Раніше повідомлялося про плани аеропорту "Бориспіль" ввести диференційовану плату за паркування на новому паркінгу. Планувалося, що перша година парковки може коштувати EUR1,5, наступні – дешевше. У разі довгострокового зберігання авто ціни називалися на рівні від однієї до трьох діб – EUR12/добу; з чотирьох до шести діб-EUR9/добу тощо. Від 10 діб – майже EUR 6/добу.

На честь відкриття на експлуатованому даху паркінгу відбудеться музичний фестиваль з автошоу.

📲 Читайте нас у Facebook і Тwitter, підписуйтесь на канал в Telegram. "Рубрика" відповідає на питання 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: