fbpx
Сьогодні
21:18 08 Тра 2019

Із Самопомочі вийшли п'ятеро нардепів

Члени фракції Об'єднання Самопоміч у Верховній Раді Вікторія Войціцька, Олександр Данченко, Іван Мірошниченко, Олена Сотник та Олександр Опанасенко подали заяву про вихід з членів партії.

Про це сказано на сторінці Войціцької у Facebook.

"Зберігаючи повагу та вдячність до інших колег, підкреслюємо, що завжди були командою однодумців, багато пройшли разом з партією, це був насичений подіями період", – сказано в повідомленні.

У заяві сказано, що більшість депутатів, членів фракції Самопоміч, протягом року провели більше десятка зустрічей з керівництвом партії, в тому числі й за участю лідера, на яких піднімалися проблемні питання.

Зокрема, щодо відсутності прозорих процесів та прийняття рішень в партії, щодо втрати ідеологічного базису, щодо звалювання в популізм заради утримування політичного рейтингу та відсутності чіткої стратегії для України й бажання стати дійсно загальноукраїнською партією.

"На жаль, жодна з запропонованих пропозицій по врегулюванню викликів та впровадження стратегії розвитку політичної сили не були реалізовані, жодні з домовленостей не виконано", – сказано у повідомленні.

У заяві підкреслюється, що на даному етапі їх бачення шляху для захисту майбутнього українців кардинально відрізняються від позиції партії.

"Тому наші політичні шляхи розходяться", – сказано у повідомленні.

📲 Читайте нас у Facebook і Тwitter, підписуйтесь на канал в Telegram. "Рубрика" відповідає на питання 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: