fbpx
Сьогодні
16:24 05 Тра 2019

"Зелена Одеса": містянам безкоштовно роздають саджанці для висадки уздовж тротуарів

Одеситам пропонують взяти участь у програмі озеленення міста та під час сезону висадити дерева в порожніх лунках уздовж тротуарів.

Програма проводиться в рамках проекту «Зелена Одеса», яку здійснює громадська організація «Зелений лист».

Так, за адресою Книжковий провулок, 7 замість пнів вже висадили саджанці, повідомляє глава «Зеленого листа» Владислав Балінський.

«Це хороший приклад плідної взаємодії, коли мешканці повідомляють нам про наявність пнів, а ми складаємо список адрес, за яким комунальне підприємство здійснює корчування», – написав активіст на сторінці в «Фейсбуці».

За словами Владислава Балінського, висаджувати дерева можуть самі мешканці, або ж залучати громадських активістів із «Зеленого листа». Також можна звертатися у Міськзелентрест.

Активісти організації створили в «Фейсбуці» список лунок для висадки дерев, який оновлюється щомісяця. Кожен одесит може повідомити про вільну лунку, а також про лунку з пнями. Сьогодні в списку вже 204 адреси.

Нагадаємо, що в рамках проекту «Зелена Одеса» охочі можуть отримати саджанці для висадки на громадської міської землі. Також в програмі озеленення можуть брати участь школи: 5 гімназія, 62 і 106 школи вже висадили дерева на занедбаних раніше пришкільних територіях.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: