fbpx
Сьогодні
10:28 04 Тра 2019

В Україні з’явилися білборди на підтримку Гройсмана

У містах України почали з'являтися білборди з написом «Лідерство — це відповідальність», на яких указано прізвище прем'єр-міністра Володимира Гройсмана та адресу сайту громадського об'єднання з назвою «Українська стратегія», яке підтримує чинного главу уряду.

Про це пише theБабель.

Фото зовнішньої реклами з 1 травня публікують користувачі соціальної мережі. У Facebook та Twitter також створені сторінки від «Української стратегії». Їх заснували ще в лютому 2019 року, проте жодного допису там поки немає.

Хтось уже готується до осені 🍁🍂І не тільки зовнішній вигляд 🙂

Posted by Iryna Sinchenko on Thursday, May 2, 2019

ХТО ФІНАНСУЄ РЕКЛАМНУ КАМПАНІЮ ГРОЙСМАНА або що таке "Українська стратегія" і "Уряд Гройсмана"?!Поки простий народ…

Posted by Микола Томенко on Wednesday, May 1, 2019

«Українська стратегія» — громадське об'єднання на підтримку перетворень, лідером та ініціатором яких є прем'єр-міністр Володимир Гройсман. Їх мета — побудова сильної та успішної України. Ми переконані, що настав час для нової генерації активних людей, яка визначається не лише віком, а світоглядом і принципами», — зазначено на сайті об'єднання.

Його засновниками вказані три особи — нардеп від БПП, представник уряду в Верховній Раді Вадим Денисенко, міністр Кабінету Міністрів Олександр Саєнко та громадський активіст, директор ГО «Громадський рух «Українська стратегія» Євген Золотарьов.

Додамо, що в Єдиному державному реєстрі підприємств та організацій під номером 39610682 зареєстрована політична партія «Українська стратегія». Як свідчить інформація з аналітичної онлайн-системи YouControl, її керівником з 27 червня 2016 року є Павло Яблонський — секретар міської ради Вінниці. Місцезнаходження партії також вказане у Вінниці на проспекті Космонавтів, будинок 30, кімната 405.

Прес-секретар прем'єр-міністра Василь Рябчук у коментарі theБабелю заявив, що Володимир Гройсман не має стосунку до розміщення білбордів із його прізвищем та назвою об'єднання «Українська стратегія».

«Це громадське об'єднання, тому треба звертатися до них, тому що це їх ініціатива. Точно не наша. Там є три засновники — Золотарьов, Саєнко і Денисенко. Володимир Гройсман — прем'єр-міністр України. Вони підтримують його реформи. Це все, що я можу сказати», — заявив він.

Прес-секретар не відповів на запитання, як називатиметься нова політсила, створення якої раніше анонсував Володимир Гройсман.

Раніше Гройсман заявив про намір сформувати нову політичну силу для участі у парламентських виборах, які пройдуть восени.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: