fbpx
Сьогодні
17:29 04 Тра 2019

У Нью-Йорку хочуть заборонити скляні хмарочоси: названо причину

Фото: pixabay.com

У Нью-Йорку можуть заборонити зведення скляних хмарочосів. Про такі плани заявив мер Білл Білл де Блазіо

Про такі плани заявив мер Білл де Блазіо, передає The Business Time.

"Ми збираємося заборонити класичні хмарочоси зі скла і сталі, оскільки вони неймовірно неефективні. Якщо хтось захоче побудувати щось подібне, вони можуть зробити дуже багато кроків, щоб зробити ці будівлі енергоефективними, але ми не збираємося дозволяти те, з чим ми стикалися раніше", – зазначив політик-демократ.

За словами де Блазіо, саме будівлі – основна причина викидів парникових газів в Нью-Йорку. Нові заходи в рамках законодавчої програми Green New Deal припускають, що за допомогою заборони на будівлі зі скляними фасадами можна знизити викид парникових газів на 30%.

Влада міста розраховує, що завдяки екологічній схемі поліпшення відбудуться до 2030 року. Крім заборони на будівництво скляних хмарочосів Білл де Блазіо запропонував модернізувати вже існуючі будівлі, щоб вони відповідали новим екологічним стандартам.

Спроби поліпшити екологію Нью-Йорка на законодавчому рівні також включають використання альтернативних, більш чистих джерел електроенергії, наприклад нові види гідроенергетики. Крім того, політики хочуть ввести примусову переробку органічних відходів та поетапну відмову від продуктів в одноразовій пластиковій упаковці і переробленого м'яса (наприклад, ковбаси, сосисок).

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: