fbpx
Сьогодні
21:25 04 Тра 2019

Стало відомо, хто проігнорував зустріч лідерів фракцій ВР із Зеленським

Стали відомі подробиці зустрічі представників фракцій Верховної Ради із обраним президентом України Володимиром Зеленським.

Голова фракції "Самопоміч" Олег Березюк заявив, що на зустрічі з новообраним президентом України Володимиром Зеленським, темою обговорення якої була консультація щодо дати інавгурації, брали участь не всі голови фракцій Верховної Ради, повідомляє Укрінформ.

"На зустрічі були представники і частина голів фракцій", – сказав Березюк. Він також зауважив, що чинного президента Петра Порошенка на зустрічі не було.

Співголова депутатської групи "Відродження" Віктор Бондар повідомив, що на зустрічі не було голів фракцій "Блок Петра Порошенка" Артура Герасимова, "Народний фронт" Максима Бурбака та лідерки "Батьківщини" Юлії Тимошенко.

За словами Бондаря, БПП представляв нардеп Олександр Черненко, "Народний фронт" – Андрій Тетерук і Антон Геращенко, а "Батьківщину"- Іван Крулько. Від Радикальної партії Олега Ляшка на зустрічі з Володимиром Зеленським не був присутній жодний представник.

Лідер фракції "Радикальної партії" Олег Ляшко у своєму Facebook заявив, що на зустріч із Зеленським не пішов, оскільки питання інавгурації його "не цікавить".

"Головна тема нашої майбутньої особистої розмови – це не дата інавгурації, а три ключових питання: як він відновить мир в Україні; як він відновить економіку; як він подолає бідність українців. Інші питання мене не цікавлять", – заявив Ляшко.

На зустрічі були також перший заступник голови ВР Ірина Геращенко, віце-спікер Оксана Сироїд та голова депутатської групи "Воля народу" Ярослав Москаленко.

Раніше повідомлялося, що Зеленський і глави фракцій у Верховній Раді не домовилися про дату інавгурації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: