fbpx
Сьогодні
22:00 03 Тра 2019

Знай наших: українська легкоатлетка виграла етап "Діамантової ліги" з особистим рекордом

Сьогодні в Досі (Катар) відбувся перший етап легкоатлетичної «Діамантової ліги». Українка Ярослава Магучіх виграла змагання у стрибках у висоту.

Про це повідомляє Укрінформ.

Ярослава Магучіх перемогла, взявши висоту з персональним рекордом 1,96 м. У срібної призерки Мірели Деміревої з Болгарії результат 1,91 м.

Інша українка Марина Бех-Романчук стала другою у стрибках в довжину. Її краща спроба – 6,74 м (це її найкращий результат в сезоні). Вона програла 2 см переможниці Катерині Ібарген з Колумбії.

Ще одна українка Анна Рижикова посіла третє місце в бігу на 400 метрів з бар'єрами. Вона показала свій кращий результат в сезоні 54,82 с. Рижикова поступилася переможниці американці Далілі Мухаммад 1,21 с.

Поза трійкою призерів опинилась лише Ольга Ляхова в бігу на 800 метрів. Українка фінішувала 11-ою, поступившись переможниці Кастер Семені (ПАР) 9 секунд. При цьому Ляхова також показала свій кращий час в сезоні – 2.03,38.

Другий етап «Діамантової ліги» відбудеться 18 травня в Шанхаї.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: