fbpx
Сьогодні
15:49 03 Тра 2019

Батько Гандзюк звинуватив Луценка в оприлюдненні протоколів судово-медичної експертизи тіла його доньки

Батько вбитої херсонської активістки та чиновниці Катерини Гандзюк Віктор звинуватив генерального прокурора Юрія Луценка і його помічника Олександра Черевка в оприлюдненні протоколів судово-медичного дослідження тіла доньки.

«Я не хочу, щоб півсвіту читало, який у Каті був мозок, печінка, нирки. Я маю на це право. Це аморально, дико, неприпустимо. Автори «зливу» пани Луценко та Черевко. Не папарацці, не журналюги-авантюристи, а генеральний прокурор країни та його помічник», – написав Віктор Гандзюк у своєму Facebook.

Він додав, що планує позиватися до суду за завдання моральної шкоди.

«Як лікар питаю, а ви хотіли б, щоб в інтернеті опублікували гінекологічний стан ваших дружин, чи результат пальцевого дослідження ваших простат? Це – розголошення матеріалів досудового розслідування. Ви вчинили наругу над пам'яттю Каті, ви нанесли мені моральної шкоди. Позов до суду та заява про злочин не забаряться», – наголосив Віктор Гандзюк.

Батько активістки також засудив зміну кваліфікації справи доньки – з убивства на завдання тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті.

«Я лікар, я багато років займаюся лікуванням ран і я скажу вам, що шансів врятувати Катю від такого опіку було менше, ніж після вогнепального поранення. Ви пишете, що все пояснили батькам. Це неправда», – написав Гандзюк, звертаючись до прокурора у справі вбивства активістки Володимира Парового.

Таким чином він прокоментував інтерв'ю Парового виданню «Цензор.Нет», де прокурор обстоював зміну обвинувачення на тілесні ушкодження замість вбивства.

Він також розкритикував рішення ГПУ відпустити підозрюваного в організації замаху Ігоря Павловського під домашній арешт.

«Ніяких загрозливих діагнозів у нього немає», – стверджує Віктор Гандзюк, лікар за фахом.

Думки батька.Катя…Знаю, вона віддала своє життя за майбутнє України.Вона мріяла жити в правовій демократичній…

Posted by Віктор Гандзюк on Friday, May 3, 2019

Раніше активісти «Хто замовив Катю Гандзюк?» розповіли, чим загрожує домашній арешт Павловського.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: