fbpx
Сьогодні
18:21 01 Тра 2019

Чернігів і Рівне залишилися без гарячої води

З 1 травня в Рівному та Чернігові через заборгованість споживачів припинили подачу гарячої води в квартири.

Про це повідомляє підприємство Facebook.

Як повідомляється, подача гарячої води в Рівному припинили через погіршення економічної ситуции на підприємстві, а також через підвищення цін на газ "Нафтогазом".

"Враховуючи погіршення економічної ситуації на підприємстві з-за боргів за спожиті послуги, а також з-за несподіваного підвищення ціни на газ з боку НАК "Нафтогаз" на 15% для теплопостачальних підприємств з 1 травня, з сьогоднішнього дня, після численних попереджень, централізоване гаряче водопостачання у місті припинено", – повідомляє підприємство.

Відновлення гарячого водопостачання всього міста відбудеться при позитивній динаміці оплати за отримані послуги, а також після переведення необхідної кількості котелень на тверде паливо.

Крім того, як повідомляє 0462.ua, половина міста Чернігова залишилася без гарячої води через те, що на травень "Облтеплокомуненерго" не виділили газ. Причина, за яким тепловики залишилися без газу, – велика заборгованість за надані послуги з боку чернігівців і чернігівських підприємств.

В даний момент влада Чернігова вивчають варіанти подачі гарячої води в відключені райони з іншого постачальника теплової енергії – ТЕЦ. Технічна можливість для цього існує.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: