fbpx
Сьогодні
18:36 30 Кві 2019

Зеленський подякував виборцям у відеозверненні та процитував Джорджа Вашингтона

Фото Reuters

Обраний президент України Володимир Зеленський подякував виборцям після офіційних результатів виборів, які сьогодні оприлюднив ЦВК.

Про це він повідомив у своєму відеозверненні у Facebook.

Зеленський нагадав, що 230 років тому відбулась інавгурація першого президента США Джорджа Вашингтона і процитував його.

"І я не порівнюю себе з цим великим політичним діячем. Поки ще рано, але, якщо ви не проти, я його процитую: "Працюй, щоб у твоїй душі не згасли ці крихітні іскри небесного вогню, що звуться совістю". Ось це я вам українці обіцяю всім. Всім, не дивлячись на вибір. Обіцяю працювати. Обіцяю вас не підвести", – заявив він.

Також Зеленський заявив, що починає конкурс на посаду речника президента України.

"Ми розпочинаємо перший конкурс "речник президента України". Умови дуже прості: якщо ти знаєш мінімум три мови, українська, англійська обов'язково, і якщо ти маєш певний досвід роботи в сфері журналістики чи в публічній сфері, якщо ти готовий працювати 24\1, будь ласка відправ своє резюме на електронну пошту ([email protected]), і ми почнемо робити це разом, дякую", – сказав Зеленський.

Дякую за довіру всім українцям! З кожного регіону нашої неньки України, з кожного міста, містечка, селища і села!

Posted by Володимир Зеленський on Tuesday, April 30, 2019

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: