fbpx
Сьогодні
19:04 30 Кві 2019

В Україні збирають підписи для присвоєння Зеленському звання народного артиста

Фото Reuters

На офіційному сайті президента України Юлія Самбірська зареєструвала петицію про присвоєння переможцю виборів президента України, керівнику Студії «Квартал 95» Зеленському Володимиру почесного звання «Народний артист України».

У тексті петиції вказується, що, звичайно, звання народного артиста повинно присвоюватися не раніше, ніж через 10 років після присвоєння звання заслуженого, але вже бували винятки з правил, що підтверджує присвоєння звання Філіпу Кіркорову в 2008 році.

«Комік, шоумен, актор, режисер, продюсер, сценарист, керівник «Студії Квартал-95» Зеленський Володимир Олександрович провів багаторічну плідну творчу діяльність розвиваючи масову культуру гумору в Україні, вніс вагомий особистий внесок у розвиток культурно-мистецьких уподобань громадян України, проявив високу виконавську майстерність, створивши образ Президента України-слуги народу у однойменному розважальному кіносеріалі», – повідомляється в тексті петиції.

Петиція створена на сайті сьогодні, 26 квітня.

Читайте нас в Facebook и Тwitter, также подписывайтесь на канал в Telegram, чтобы всегда быть в курсе важных изменений в стране и мире.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: