fbpx
Сьогодні
11:53 30 Кві 2019

У Криму затримали ще одного кримського татарина

У Сімферополі в окупованому Криму у вівторок, 30 квітня, російські силовики провели ще один обшук – у будинку Руслана Бекірова, після чого останнього забрали спочатку здати аналізи, а потім – до одного з райвідділків.

Про це повідомив у Facebook заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу Наріман Джелялов.

"Сьогодні був проведений ще один обшук в будинку сина Ділявер аг'а Бекірова Руслана 1983 р.н.. у Сімферополі. За словами рідних, співробітники МВС приїхали о шостій ранку, коли всі спали. Зайшли в гараж, де нібито виявили папери з сепаратистськими висловлюваннями. Після чого відчинили двері в будинок. В одній з кімнат нібито була виявлена ​​пляшка з якимось порошком. Після обшуку Руслана відвезли", – повідомив Джелялов.

Він зазначив також, що, за словами Ділявера Бекірова, який після обшуку з власному будинку поїхав до сина, Руслан політичною або громадською діяльністю не займався.

"Місцезнаходження Руслана Бекірова рідні з'ясували. Після обшуку його відвезли здати аналізи, мабуть, на наркотики. Після чого його доставили в Київський РВВС Сімферополя і дали подзвонити рідним. За їх словами, у нього візьмуть пояснення і відпустять", – додав Джелялов.

Нагадаємо, в окупованому Криму зранку у вівторок, 30 квітня, влаштували обшуки у будинках двох кримськотатарських активістів – Ролана Османова та Ділявера Бекірова.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: