fbpx
Сьогодні
19:55 29 Кві 2019

Зеленський відмовився розмовляти з російськими журналістами у Туреччині: оприлюднено відео

Російська пропагандистка Ольга Скабєєва з телеканалу Россия 1 оприлюднила у анонсі до своєї передачі відео зустрічі "російської преси" у Туреччині з обраним президентом України Володимиром Зеленським.

На відео Володимир Зеленський відмовляється відповідати на будь-які запитання, кажучи, що "це поганий початок" і він "не зобов'язаний спілкуватись з російськими журналістами". Натомість російські "журналісти" питали його про амністію, санкції та подальші стосунки України з Росією.

"Я не починаю з брехні спілкування", – сказав журналістам Зеленський, які продовжували слідувати за ним, попри відмову давати коментарі.


У коментарях користувачі соцмережі звинуватили російських журналістів у непрофесіоналізмі та втручанні в особисте життя людини.

Раніше Команда Зеленського повідомила, що оточення президента України Петра Порошенка поширює неправдиві новини, які активно поширюються в російських ЗМІ.

На думку представників команди Зеленського, це свідчить про нібито тісну співпрацю оточення Порошенка з російськими ЗМІ.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: