fbpx
Сьогодні
Відео 19:38 28 Кві 2019

Перші україномовні: кліп KAZKA "Плакала" перетнув позначку у 200 млн на YouTube

Це вчетверте, коли відео українського виконавця вийшло на такий рівень популярності і вперше такий показник в україномовної пісні.

Кліп українського гурту KAZKA на композицію "Плакала" зібрав понад 200 мільйонів переглядів на YouTube. Наразі відео подивились понад 204 млн разів.

Це четвертий в історії ролик українських виконавців, що зміг вийти на такий рівень популярності. Першими позначку 200 млн подолали у липні минулого року "Время и Стекло" з кліпом на пісню "Имя 505". Зараз кліп зібрав 217 млн переглядів на YouTube.

За останні місяці показник у 200 млн переглядів на YouTube мали відео українських проектів Open Kids ft. Quest Pistols Show ("Круче всех", зараз 232 млн) та "Грибы" ("Тает лед", зараз 202 млн). Таким чином, "Плакала" гурту KAZKA стало першим україномовним відео з таким рекордом.

Відео на пісню "Плакала" зняла режисерка Катя Царик. Його прем'єра відбулася у вересні 2018 року. На той час "Плакала" вже була міжнародним хітом. Пісня посідала 10-ту сходинку в світовому Shazam, та трималась у топі в чартах Болгарії, Молдови, Білорусі, Росії, Литви тощо.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: