fbpx
Сьогодні
Фото, відео 13:50 28 Кві 2019

Для українського міста-привида створили туристичну айдентику і зняли про нього фільм

Команда проекту The Other Chornobyl зняла короткометражний фільм про місто Поліське, а також розробило для нього айдентику.

Про це повідомляє Telegraf.

Поліське було найбільшим, після Прип'яті, містом у Чорнобильській зоні. Але після катастрофи 1986 року його не відселили, навпаки – змушували жителів лишатися.

Поліське. Післячуття

Після аварії навіть почали вкладати кошти в інфраструктуру, асфальтували вулиці та будували нові будинки. Лише 1993 року Верховна Рада ухвалила рішення про обов'язкове відселення.

Трихвилинний фільм «Поліське. Післячуття» присвячено 33-й річниці Чорнобильської катастрофи. Зйомки відбувалися вночі, з використанням дронів із динамічним освітленням.

Поліське. Післячуття

«Це більше, ніж історія міста-привида. Це історія про людей, про тінь їхнього життя, що й досі лежить понад ним. Щоб привернути до неї увагу, ми зняли короткометражку на забороненій території з використанням унікальної технології зйомки дронами – динамічне освітлення фактично оживило тіні міста», – каже команда.

Айдентика Поліського – динамічна, по назві міста ковзає промінь світла з ліхаря.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: