fbpx
Сьогодні
09:35 25 Кві 2019

Країни НАТО збільшують підтримку України

Країни-члени НАТО збільшують власні внески до низки трастових фондів задля підтримки України.

Як повідомляє "Європейська правда", про це заявив керівник проектів трастових фондів НАТО Фредерік Пежо під час зустрічі з віце-прем`єр-міністром з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванною Климпуш-Цинцадзе. 

Зокрема, йдеться про трастові фонди із роззброєння, захоронення радіоактивних відходів та медичної реабілітації військовослужбовців, поранених в АТО.

"НАТО й надалі підтримуватиме Україну на її шляху до євроатлантичної інтеграції, збільшуючи фінансові внески до цільових фондів", – цитує Фредеріка Пежо "Урядовий портал".

Він додав, що роботу трастового фонду з медичної реабілітації військовослужбовців буде продовжено до 2021 року та буде виділено кошти на реалізацію низки проектів.

Сторони також обговорили організацію візиту до Києва генерального менеджера агенції НАТО з підтримки та постачання (NSPA), який планується у травні цього року. 

Фредерік Пежо повідомив, що представники NSPA планують передати Реабілітаційному центру для військовослужбовців на спортивно-навчальній базі Міноборони "Тисовець" спеціальний автобус, обладнаний для комфортного транспортування поранених бійців, а також медичне обладнання для військового шпиталю в місті Ірпінь.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: