fbpx
Сьогодні
16:08 25 Кві 2019

"Хто замовив Катю Гандзюк": активісти анонсували акцію біля будинку Луценка

Активісти ініціативи "Хто замовив Катю Гандзюк?" анонсували проведення акції біля будинку Генерального прокурара Юрія Луценка.

Раніше активісти зробили публічну заяву, що Луценко бреше і саботує справу Гандзюк.

"Ви самі бачите, куди все летить і чия в тому вина. Вчора Генпрокурор Юрій Луценко був досить красномовним у коментарях під постами у фейсбуці. Але ми думаємо, що соцмережі – це не спосіб спілкування двох сторін, які хочуть досягти порозуміння. Отож ми їдемо в гості до Генпрокурора", – йдеться у повідомленні.

Збір на акцію заплановано на 21:00 на в с.Стоянка, вул.Осіння, 35.

"Сподіваємось, Юрій Віталійович вже буде вдома, повечеряє та матиме час та натхнення пояснити, що значать останні коментарі у ЗМІ та зміна підозри замовнику вбивства Каті Гандзюк Владиславу Мангеру", – пишуть активісти.

Нагадаємо, на початку квітня цього року підозрюваного у вбивстві Гандзюк Ігорю Павловському змінили підозру з "організації вбивства" на "покривання злочину". Адвокат Павловського намагається домогтися його звільнення з-під варти.

Напередодні стало відомо, що Мангеру змінили підозру з замовлення вбивства на побиття.

Луценко заявив, що главі Херсонської обласної ради Владиславу Мангер змінили підозру у справі про вбивство Катерини Гандзюк, виходячи з нових доказів.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: