fbpx
Сьогодні
14:49 24 Кві 2019

Бориспільський експрес встановив рекорд

Швидкісним експресом, що курсує між Києвом та Міжнародним аеропортом "Бориспіль", 22 квітня скористалось 2504 пасажири.

Про це повідомляє прес-служба "Укрзалізниці".

У середньому за добу експрес перевозить близько 2000 пасажирів.

Загалом же станом на 23 квітня Kyiv Boryspil Express зробив 7788 тисяч рейсів, а його обрали майже 270 тисяч пасажирів. Найбільшою популярністю поїзд користується в п'ятницю та середу.

За інформацією прес-служби, популярність Бориспільського експресу постійно зростає. Якщо в попередні місяці він перевозив у середньому по 50 тис. пасажирів, то упродовж останнього місяця поїздом скористалися 70 тис. пасажирів.

Нагадаємо, сполучення між Києвом та Міжнародним аеропортом "Бориспіль" Укрзалізниця відкрила 30 листопада 2018 року. Експрес функціонує в режимі 24/7 та щодоби здійснює 27 рейсів.

Квитки на експрес можна придбати в кіосках самообслуговування, які розташовані на конкорсі над 14-ю колією на вокзалі в Києві. Для придбання квитка за готівковий розрахунок організовані дві спеціальні каси на Центральному та Південному вокзалах. В аеропорту "Бориспіль" квитки можна придбати в касах та терміналах, що розташовані на вході до залізничної платформи. На станції "Дарниця" квитки можна придбати в касі № 2. Вартість квитка – 80 грн.

Цього року Укрзалізниця планує здійснити реконструкцію транспортно-пересадкового вузла "Видубичі" для облаштування на ньому зупинки швидкісного поїзда Kyiv Boryspil Express.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: