fbpx
Сьогодні
18:45 23 Кві 2019

День М: стартував всеукраїнський проект, який закликає відвідати мамолога

В Україні стартував новий проект БФ «Квітна», який закликає відвідати мамолога.

«День М – це твій день. Це день кожної жінки, коли ти відкладаєш всі щоденні справи і турботи, приділяючи увагу своєму здоров'ю – відвідуєш мамолога та робиш скринінг молочної залози.

День М

В Україні щороку про діагноз рак молочної залози дізнається більше 15 тисяч жінок, і, на жаль, близько 7 тисяч помирають. Це майже 50%. В той час, як рак молочної залози можна вилікувати у 95% випадків, як показує світова практика. Все, що для цього потрібно – рання діагностика та вчасне лікування», – пишуть організатори проекту.

Саме тому Благодійний фонд «Квітна» впроваджує Всеукраїнський проект, який має стати звичкою кожної українки — День М.

День М

День М – найважливіший день у році для кожної жінки. Можна перенести будь-яку дату, справу, зустріч, і навіть роботу. Але власне здоров'я не перенесеш. Тому візит до мамолога не можна ігнорувати. Здоров'я важливіше за все.

День М – один день на рік вартий життя.

Як показує практика, є декілька основних бар'єрів, які заважають українкам вчасно відвідувати лікарів з метою профілактики захворювань:

  • Незнання;
  • Страх;
  • Пріоритетність інших задач, справ.

День М

Упродовж життя жінки повторюють одні й ті ж дії – робота, прибирання, манікюр, тренування, епіляція – перелік справ утворює систему. Українкам необхідно вписати візит до мамолога в систему своїх справ.

Нічого страшного не відбудеться, якщо ти не зробиш манікюр, не приготуєш вечерю, перенесеш дедлайн. А прийом у мамолога може врятувати твоє життя.

День М

Відвідай мамолога – будь впевнена, що ти здорова!

Поділись інформацією на своїй сторінці з хештегом #m_day – щоб твої подруги були обізнаними.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: