fbpx
Сьогодні
09:29 23 Кві 2019

Біля узбережжя Бразилії стався витік нафти

У нафтогазовій компанії Petrobras тимчасово зупинили видобуток нафти на одній зі своїх платформ біля узбережжя Бразилії після інформації про витік. Про це повідомляє Reuters.

Так, витік виявлено на платформі P-25 на нафтовому родовищі Альбакора в басейні Кампос біля узбережжя Бразилії. За даними компанії, обсяг нафти, яка витекла, склав близько 941 літра.

Також наголошується, що через інцидент видобуток нафти на платформі тимчасово припинено. Petrobras приступив до проведення очисних робіт.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що витік нафтопродуктів у морі стала в в нафтоносному басейні Кампус на шельфі атлантичного узбережжя Бразилії.

Тоді, за даними відомства, при заливці нафти в танкер з добувної платформи в 160 кілометрах від узбережжя штату Ріо-де-Жанейро у воду потрапило близько півтора тисяч тонн нафти.

Як повідомлялося, танкер і насипний суховантаж зіткнулися 25 травня у сінгапурського узбережжя, в результаті чого в океан потрапило понад 14 тисяч барелів нафтопродуктів.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: