fbpx
Сьогодні
16:16 22 Кві 2019

Які закони розглядатимуться цього тижня у Верховній Раді: аналіз

Фото Reuters

Інститут законодавчих ідей проаналізував законопроекти, які планує розглянути Верховна Рада на цьому тижні, зокрема, продовжиться розгляд мовного закону, законів про електронні комунікації, радіочастотний ресурс та публічні електронні реєстри.

Важливі законопроекти:

✅ 3549-1 – визначення основи діяльності у сфері електронних комунікацій, засад утворення та функціонування національного регулятора, а також права, обов'язки та засади відповідальності фіз. і юр. осіб, які здійснюють діяльність у сфері електронних комунікацій або є споживачами послуг у цій сфері.
✅ 5051 – визначення повноважень держави, розробка та впровадження Концепції щодо умов користування радіочастотним ресурсом України.
✅ 8602 – визначення системи публічних електронних реєстрів її складатимуть базові державні реєстри, комунальні реєстри, визначені законом реєстри саморегулівних організацій, реєстр реєстрів.
✅ 6527, 6527-1, 6527-д – законопроекти про сільськогосподарську кооперацію.

Законопроекти, в яких виявлені ризики:

❌ 9055 – Проект Закону про адвокатуру та адвокатську діяльність.
❌ 7286 – Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення відповідальності за окремі правопорушення у сфері безпеки дорожнього руху.

Повний порядок денний.

Із висновками до законопроектів ви можете ознайомитись на сайті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: