fbpx
Сьогодні
09:01 22 Кві 2019

Данилюк сказав, чи планує очолити МЗС при Зеленському

Представник команди Володимира Зеленського Олександр Данилюк заявив, що його "не цікавить" можливе призначення на посаду глави МЗС

Данилюк заявив, що є спеціалістом більше зі внутрішніх перетворень і реформ, передає УП.

"І перед тим, як будувати зовнішні альянси, треба показати, що Україна дійсно змінюється, що тут відбуваються серйозні реформи. Усе, що не було зроблено за попередньої влади – а ми розуміємо, що це вже – попередня влада…це потрібно буде зробити. Тоді і зовнішня політика буде успішною", – заявив Данилюк.

У той же час радник штабу Зеленського з правоохоронної та антикорупційної політики Руслан Рябошапка заявив, що кандидатур на посади за президентською квотою в штабі поки що немає, передає LB.ua.

"Всі кандидатури всіх людей озвучить Володимир Зеленський. Є загальна ідея, – можливо, я відкрию секрет, – що це не повинні бути люди з внутрішнього кола, це має бути свого роду конкурс. Можливо, не публічний, але має бути кілька кандидатур запропоновано Володимиру Зеленському, і вже тоді буде обраний, умовно кажучи, з трьох кращий", – заявив він.

Нагадаємо, що президент призначає двох членів Кабінету міністрів, міністра оборони і міністра закордонних справ.

Нагадаємо, за результатами Національного екзит-полу Володимир Зеленський набирає 73,2% голосів.

Порошенко визнав свою поразку, але з політики йти не збирається.

Зазначимо, явка у другому турі президентських виборів склала 62,8%.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: