fbpx
Сьогодні
13:10 21 Кві 2019

У МВС прокоментували демонстрацію Зеленським бюлетеня

Фото Reuters

У Міністерстві внутрішніх справ прокоментували факт того, що кандидат у президенти України Володимир Зеленський продемонстрував на виборчій дільниці свій бюлетень із результатом волевиявлення.

Про це на брифінгу розповів Зорян Шкіряк, член координаційного штабу по забезпеченню правопорядку на виборах, повідомляє РБК-Україна.

Зазначимо, Зеленський продемонстрував бюлетень на виборчій дільниці на Оболоні.

"Ми якраз побачили це в ЗМІ, безумовно всі ці факти буде перевірено і буде надана належна юридично-правова оцінка", – розповів він.

Андрій Крищенко розповів, які міри були прийняті після подібних порушень на першому турі виборів.

"Було складено кілька адмінпротоколів на кандидатів по факту першого туру виборів в Україні 31 березня", – додав Андрій Крищенко, глава Національної поліції Києва.

Зазначимо, частина 1 статті 7 Закону "Про вибори президента України" забороняє фотографування і відеофіксацію в будь-який спосіб результатів волевиявлення виборців у кабіні для таємного голосування. Закон також забороняє демонстрацію виборцем результатів волевиявлення у приміщенні для голосування, оскільки це є порушенням таємниці голосування.

Раніше повідомлялося, що Зеленський з дружиною проголосували на виборах.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: