fbpx
Сьогодні
11:20 20 Кві 2019

У Зеленського пояснили використання слова "повстанці": "Взяли з риторики Порошенка"

Фото Reuters

Спікер штабу Володимира Зеленського Дмитро Разумков пояснив використання слова "повстанці" кандидатом у президенти під час передвиборчих дебатів напередодні.

"Щодо повстанців" Цензурою не займаємося. Питання було не від Володимира, питання було від громадян України, які, мабуть, використовували риторику поки ще чинного президента. А ось відповіді ми, як завжди, не отримали", – написав він.

По «повстанцам».Цензурой не занимаемся. Вопрос был не от Владимира, вопрос был от граждан Украины, которые, видимо,…

Posted by Дмитро Разумков on Saturday, April 20, 2019

 

Нагадаємо, під час неофіційних дебатів на столичному стадіоні "Олімпійський" у п'ятницю Володимир Зеленський поставив Петру Порошенку серію питань, серед яких було таке: чи правда, що в пайках "повстанців ДНР і ЛНР" є цукерки "Рошен"? При цьому Зеленський уточнив, що це питання від українців, які вони надіслали в штаб кандидата інтернетом. Порошенко відповів, що це неправда.

Згодом в ефірі "Суспільного" Порошенко поскаржився, що "дебати" на стадіоні "Олімпійський" мали "жахливу частину", коли Зеленський назвав бойовиків ОРДЛО "повстанцями".

У соціальних мережах активно обговорюють факт того, що у 2015 році Порошенко сам називав бойовиків на Донбасі повстанцями.

Так, ще в суботу зранку на сайті президента був опублікований текст його промови в Цюріхському університеті 20 січня 2015 року, де Порошенко сказав наступне: "Я вступив на свою посаду як президент миру. Підписавши Мінські домовленості, я оголосив про припинення вогню і почав реалізовувати всі пункти, без винятку, підписані представниками України, Росії та повстанцями".

Згодом, після публікації поста Висоцької, на сайті президента виправили слово "повстанцями" на "бойовиками". Водночас, в кеші можна знайти початковий варіант.

Ви ж знаєте, що я завжди за правду. І хоч сама переконана, що на окупованому Донбасі воюють не повстанці, а російські…

Posted by Tetyana Vysotska on Friday, April 19, 2019

Нет! Нет! Не мог Петр Алексеевич сказать слово слово «повстанці»! Нет! Не верю! Нееееееееееет!АПДЕЙТ: несколько минут…

Posted by Sergey Naumovich on Friday, April 19, 2019

АаааааааАаАААаааааа))) Несколько минут назад модератор официальной страницы Президента заменил на сайте слова «повстанці» на слово «бойовики». Ловкие шулеры))Но! Кеш помнит всё: https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:https://www.president.gov.ua/news/promova-prezidenta-u-cyurihskomu-universiteti-34546😂😂😂АПДЕЙТ: русскую версию сайта забыли отредактировать ))) https://www.president.gov.ua/ru/news/promova-prezidenta-u-cyurihskomu-universiteti-34546АПДЕЙТ 2: русскую версию уже также отредактировали) Через полтора часа)

Posted by Sergey Naumovich on Friday, April 19, 2019

Хочете прикол? Ще вчора на сайті президента було викладено промову у Цюрихському університеті від 2015 року, де було…

Posted by Петро Олещук on Saturday, April 20, 2019

Текст за 2015 рік.В Адміністрації Президента вважають нас усіх ідіотами, а себе – персонажами "1984", які можуть переписувати історію миттєво, видаляючи з неї непотрібні згадки про "повстанців'?

Posted by Петро Олещук on Saturday, April 20, 2019

Заєте, що найгірше? Дрібне шахрайство, розраховане на ідіотів.Раптом журналісти розкопали, що президент про "…

Posted by Петро Олещук on Saturday, April 20, 2019

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: