fbpx
Сьогодні
13:33 20 Кві 2019

Байден офіційно представить свою кандидатуру на пост президента наступного тижня, - ЗМІ

Колишній віце-президент Джо Байден офіційно висуне свою кандидатуру на пост президента США із відеозверненням у наступну середу.

Про це повідомили джерела, близькі до помічників Байдена, повідомляє The Atlantic.

"Серйозно, він насправді прийняв рішення. На це знадобилося приблизно два роки, це буде його третя спроба здобути головний пост у Білому домі, і багато хто думав, що він цього не зробить, але найважливіший фактор, який вносить зміни у праймеріз для Демократичної партії в 2020 році, входить у виборчий процес", – йдеться у повідомленні.

Відео анонсу буде включати відеозапис, знятий два тижні тому біля будинку в Скрантоні, в штаті Пенсільванія, де Байден виріс, повідомляє видання.

Той факт, що у Байдена є коріння у промисловому місті, в якому проживає близько 77 тис. осіб, відіграє позитивну роль у завоюванні ним популярності серед робочого класу, пише Reuters.

Джо Байден двічі був віце-президентом США при президенті Бараку Обамі, до цього чотири десятиліття працював сенатором від штату Делавер.

Свої кандидатури на пост президента США від Демократичної партії вже представили 18 демократів. 76-річний Байден – найбільш досвідчений політик у цій гонці.

Старт передвиборчій кампанії буде даний у лютому 2020 року. Вибори президента США заплановані на 3 листопада.

Нагадаємо, про свої плани балотуватися на виборах заявили вже 16 демократів, у тому числі сенатор від Вермонту, колишній кандидат у президенти на виборах 2016-го року Берні Сандерс, сенатор від Каліфорнії Камала Харріс, а також член палати представників від Каліфорнії, демократ Ерік Суолуелл.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: