fbpx
Сьогодні
20:15 19 Кві 2019

Зеленський – Порошенку: Я ваш вирок

Фото Reuters

Кандидат у президенти Володимир Зеленський заявив, що Петро Порошенко йому не опонент, а радше вирок його президентству з 2014 року.

Про це він сказав під час дебатів між кандидатами на НСК "Олімпійський", відповідаючи на питання Порошенка.

Порошенко запитав у Зеленського чи ліг би він під ніж хірурга, який прийшов в операційну, щоб повчитися, натякаючи, що Зеленський немає досвіду.

Також Порошенко запитав, яким головнокомандуючим буде людина, яка уникала призову з 2014 року?

"Я не ваш опонент, я ваш вирок", – відповів Зеленський.

"З приводу того, що я ховаюсь, – я дуже багато разів був в АТО. Від кого я ховаюсь, я публічна людина, мене не змогли знайти і вручити мені в руки повістку?", – відповів він.

"Я ніколи не в своєму житті не розмовляв з Путіним, а мені відомо скільки ви разів розмовляли з ним по телефону чи через Медведчука. Я не був у Росії з початку війни", – сказав Зеленський.

"Що стосується головнокомандувача, пане Порошенко, зараз війна. Ви мені ставите такі питання, на які маєте самі відповідати. Питання, чому війна досі не закінчилась, – ось такий ви головнокомандувач", – додав Зеленський.

Щодо "кота в мішку", Зеленський відповів: "Краще бути котом в мішку, ніж вовком в овечій шкурі".

Після цього Зеленський запитав у Порошенка, чому його люди мають обидві руки, чи продають цукерки "Рошен" у Росії та на непідконтрольній українській владі території Донбасу.

Зокрема, він запитав "чи правда, що в ополченців "ДНР" і "ЛНР" в пайках цукерки "Рошен"?

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: