fbpx
Сьогодні
14:43 19 Кві 2019

Виконавець замаху на активіста Стерненка втік з України

Активіст та юрист Сергій Стерненко заявив, що Олександр Ісайкул, виконавець третього замаху на нього, залишив Україну близько місяця тому і не повернувся.

При цьому правоохоронці не вжили заходів для того, щоб чоловік, який намагався вбити активіста, не зміг втекти.

За майже рік слідства і Стерненко, і виконавець злочину є потерпілими. Нікому не повідомлено про підозру. Всі співучасники замаху на волі.

Стерненко: виконавець третього замаху на мене Олександр Ісайкул втік з України. Прошу про допомогу

Прийшли невтішні новини. Виконавець третього замаху на мене (коли один з нападників загинув) втік з України близько місяця тому. Звати його Ісайкул Олександр Олексійович. І він за майже рік слідства так і не став підозрюваним, а весь цей час був та досі лишається (!) потерпілим. Тому йому нічого не завадило звалити за кордон. Сталось це близько місяця тому. На відео я розповідаю детальніше про цю справу. Але поки що я не знаю куди саме та коли точно нападник залишив Україну. Тому прошу вас допомогти. Можливо, у вас є знайомі, які можуть надати таку інформацію. Можливо, ви самі володієте такими можливостями. Буду вдячний за допомогу.Всі деталі надам у приват. Окреме дякую за поширення цього відео.Це важливо. Бо тільки розголос може щось змінити.

Posted by Сергій Стерненко on Thursday, April 18, 2019

Виконавець третього замаху на Сергія Стерненка втік з України.Активіст та юрист Сергій Стерненко заявив що Олександр…

Posted by Хто замовив Катю Гандзюк? on Friday, April 19, 2019

Зазначимо, що Стерненко входить до так званого «Списку Гандзюк" – переліку 55 найбільш жорстоких нападів та вбивств громадських активістів в Україні з початку 2017 року.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: