fbpx
Сьогодні
22:26 19 Кві 2019

"Укртелеком" Ахметова відмовився платити дивіденди за підсумками 2018 року

Акціонери компанії Укртелеком вирішили направити отриманий в 2018 році прибуток в розмірі 474 млн грн на покриття збитків підприємства за минулі роки.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Як заявив директор з корпоративних комунікацій Укртелекому Михайло Шуранов, на зборах акціонерів компанії 18 квітня 2019 року було затверджено річний звіт Укртелекому за 2018 рік, при цьому отриманий прибуток було вирішено направити на покриття збитків компанії за минулі роки.

Крім цього, акціонери компанії обрали склад наглядової ради Укртелекому в кількості шести чоловік. До оновленого наглядову раду були переобрані його глава Леонід Нетудихата та члени наглядової ради Олександр Баринов, Сергій Муковніна і Людмила Павленко.

У наглядову раду також увійшли два нових члени – незалежні директори компанії Олена Іванова та Яна Щербинська.

Укртелеком завершив 2018 рік з чистим прибутком 474 млн грн, що на 45,1% менше, ніж за підсумками 2017 року. Виручка оператора за минулий рік скоротилася на 2,3% – до 6,45 млрд грн.

Укртелеком – найбільший оператор фіксованого зв'язку в Україні. Є єдиним засновником та учасником ТОВ ТриМоб – мобільного оператора стандарту 3G/UMTS. Мажоритарним власником Укртелекому є холдинг СКМ Ріната Ахметова.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: