fbpx
Сьогодні
17:44 19 Кві 2019

У Слов'янську з'явилася перша на Донеччині безкоштовна екозаправка

У Слов'янську відкрили першу з шести запланованих електричних автозаправних станцій.

Передбачається, що перший час електрозаправка буде безкоштовною для всіх бажаючих автомобілістів, повідомляє «Бізнес-Схід».

Далі рішення по тарифікації буде приймати Слов'янська міська рада.

«Це перша з шести запланованих електростанцій, які в найближчі два тижні з'являться в Слов'янську, – розповів журналісту «Бізнес-Схід» директор київського представництва ТОВ «Елекар Груп» Вадим Недайборща. – На АЗС встановлено 2 типу пістолетів – однофазний, потужністю 7 кВт. Вартість такої зарядки буде становити від 35 до 50 гривень. І трифазний – потужністю 22 КВт. У «прискореному режимі» зарядка буде коштувати від 90 до 120 гривень».

У Слов'янську безкоштовна екозаправка

За словами директор київського представництва ТОВ «Елекар Груп», сьогодні, щоб зарядити автомобіль типу Nissan Leaf, знадобиться до півтори години. При цьому зарядки вистачить десь на 150 кілометрів.

Для довідки: проект загальною вартістю 6 тисяч доларів реалізується громадською організацією «ПРО-ДОБРОБУТ» за підтримки Програми малих грантів Глобального екологічного фонду ПРООН.

У Слов'янську безкоштовна екозаправка

В рамках проекту планується створення сучасної мережі зарядних станцій для електромобілів у напрямку м Слов'янськ – Святогірськ, з метою забезпечення комфортної експлуатації населенням більш екологічних видів транспорту.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: