fbpx
Сьогодні
16:00 19 Кві 2019

США та ЄС продовжать співпрацю з Україною незалежно від результату виборів

США та Європейський Союз продовжать співпрацю з Україною незалежно від результату президентських виборів, другий тур яких запланований на 21 квітня, заявляють посол США в Україні Марі Йованович та глава представництва Європейського Союзу в Україні Хюг Мінгареллі.

"Уряд США продовжуватиме співпрацювати з будь-яким кандидатом, якого оберуть українці як президента. Ми продовжуватимемо працювати над тими речами, які важливі і для українського народу, і для США, а саме: успішне вирішення конфлікту на сході, процвітаюча економіка і повага урядом усіх громадян відповідно до закону", – сказала Йованович, виступаючи перед короткостроковими спостерігачами ENEMO в другому турі президентських виборів в Україні в п'ятницю, передає Інтерфакс-Україна.

Вона зазначила, що перший тур виборів відбувся на конкурентній основі, вільно від жорстокості та нелегітимних процесів. "Сподіваємося, що в неділю така позитивна тенденція триватиме", – додала посол.

У свою чергу Х.Мінгареллі підтримав свою колегу: "В Європейському Союзі ми надалі підтримуватимемо український народ незалежно від результату виборів для того, щоб просувати демократію, модернізацію України та євроінтеграцію".

Він також відзначив важливість того, що з результатами першого туру президентських виборів погодилися всі кандидати.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: