fbpx
Сьогодні
22:01 19 Кві 2019

Порошенко розповів про "жахливу частину" дебатів

Фото УП

Президент Петро Порошенко поскаржився, що дебати на стадіоні "Олімпійський" мали "жахливу частину", коли шоумен Володимир Зеленський назвав бойовиків ОРДЛО "повстанцями".

Про це він розповів на національних дебатах в студії телеканалу "Суспільне".

"Була жахлива частина, на якій я хотів би зупинитися окремо. Вона стосується позиції мого опонента, коли він назвав російських найманців регулярних сил РФ "повстанцями ЛНР" і "повстанцями ДНР", – сказав Порошенко.

За словами президента, він 5 років доводив світу, що в Україні російська агресія.

"Термін про те, що є "повстанці ДНР", означає, що у нас немає Росії, що українці б'ються самі з собою, що "ДНР" має певний легітимний статус і що в Україні є громадянська війна", – зазначив він.

Порошенко запропонував Зеленському, який не приїхав до студії, "самому обрати, як він це пояснить українцям і всьому світу".

"Або це тотальна, дремуча некомпетентність, бо так він і "зелених чоловічків" … (тут президент зробив паузу і звернув увагу на схожість назви "зелені" із прізвищем "Зеленський") … визнає як повстанців, або ми маємо позицію просто з блоком, який використовується в російських штампах", – зауважив Порошенко.

"Мене це обурило", – додав він.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: