fbpx
Сьогодні
Фото 13:51 19 Кві 2019

Велосипедом на роботу: активісти у Києві провели традиційний флешмоб та запитали про велодоріжки

Фото avk.org.ua

Сьогодні, 19 квітня, у День велосипеда жителі Києва взяли участь у флешмобі «Велосипедом на роботу».

Флешмоб у столиці традиційно організувала U-Cycle (ГО «Асоціація велосипедистів Києва»), щоб заохотити людей вибирати велосипед як транспорт у місті.

велосипедом на роботу

Фото avk.org.ua

«Усе більше людей в Україні їздять велосипедом на роботу, бо це заощаджує час, гроші та здоров'я. Лише в Києві кількість користувачів велосипеда зросла на 40% за минулий рік. Міста, де велосипед є безпечним і зручним транспортом, виграють економічно і є комфортними для людей. Проте за останні три роки в Києві не розпочали будівництво жодного нового повноцінного веломаршруту. Сьогодні ми запускаємо в соцмережах флешмоб #ДеНашіВелодоріжки і запрошуємо всіх, хто хоче їздити велосипедом у місті, поставити це запитання у відеозверненні до мера Києва Віталія Кличка», – заявили в U-Cycle (ГО «Асоціація велосипедистів Києва»).

велосипедом на роботу

Фото avk.org.ua

велосипедом на роботу

Фото avk.org.ua

велосипедом на роботу

Фото avk.org.ua

Учасники та учасниці флешмобу «Велосипедом на роботу» зустрілись на Майдані Незалежності на сніданок з кавою і круасанами, фотозоною, конкурсами на найкращий діловий лук і найбільшу корпоративну велоколону. У конкурсі Best Corporate Team взяли участь понад 12 компаній та установ. Перші три місця в конкурсі Best Corporate Team виграли КП Київтеплоенерго, мережа Ланет і DHL Express.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: