fbpx
Сьогодні
14:56 18 Кві 2019

Українцям масово "дзвонить Порошенко" та закликає голосувати за нього

Політики, громадські діячі та користувачі соцмереж повідомляють, що отримують на свої мобільні телефони дзвінок "від чинного президента України Петра Порошенка" із закликом прийти на вибори 21 квітня і підтримати його курс.

Аудіозапис виклала в мережу Ліга.net.

За словами очевидців, дзвінок надходить з номера +380 (44) 364 88 43, вмикається запис голосу чинного президента.

"Добридень! Це Петро Порошенко, президент України. 21 квітня – вирішальний день, що визначить долю України. Прошу вас підтримати мій курс, демократію і гідність, а не реванш, стабільну гривню, а не інфляцію, шлях до Європейського Союзу і НАТО. Підтримайте сильну Україну, а не країну, яка впаде на коліна. Головне – зберегти країну і до зустрічі 21-го", – йдеться в аудіозаписі.

Екс-кандидат у президенти лідер партії "Громадянська  позиція" Анатолій Гриценко каже, що отримав такий дзвінок, але кинув слухавку.

"Дзвінок з невідомого номера. Взяв слухавку. Несподівано знайомий голос: "Це Петро Порошенко. 21 квітня вирішальний день…" Вимкнув. Штабна агітка-циркуляр. 21 квітня насправді не вирішальне – результат голосування уже всім зрозумілий. П'ять років попередніх були (мали бути!) вирішальними. А зараз людей більше цікавить не саме 21 квітня, а що буде далі за ним – у червні, серпні, грудні…? Ці питання поки без відповідей", – написав Гриценко у Facebook.

Народний депутат від "Народного фронту" Леонід Ємець стосовно "дзвінка президента" пише наступне:

"Подзвонив Петро Порошенко. Агітував за дебати. На привітання і запитання не відповідав. Сказав що хотів і кинув трубку. Отак і поговорили".

"Спочатку, я навіть не зрозумів, що це робот, настільки правдоподібним був монолог. А коли зрозумів – поклав слухавку.  Не люблю такої нав'язливої реклами і втручання в мій особистий простір." – написав Олексій Рябчин, депутат від "Батьківщини".

"Нарешті! Дочекалась! Сьогодні вперше за п'ять років Президент поговорив зі мною. Але по телефону і у запису. Петро Порошенко, як народний депутат, що представляє 1,5 млн. внутрішньо переміщених осіб, я неодноразово зверталась до вас з прохання призначити зустріч зі мною та представниками спільноти переселенців, жодної реакції. Але за два дні до виборів Президента України робот з вашим голосом таки знайшов мій номер телефону і закликав голосувати за вас.  Навіть не знаю, чи хочу я ще п'ять років повного ігнору проблем ВПО?" – написала Наталія Веселова, депутатка від "Самопомічі".

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: