fbpx
Сьогодні
10:36 18 Кві 2019

Комітет Червоного Хреста відправив гуманітарну допомогу на окуповану частину Донбасу

МКЧХ направив на Донбас майже 300 тон гумдопомоги

Через КПВВ "Новотроїцьке" 295 тонн гуманітарної допомоги перевезли 16 вантажівок місії Міжнародного комітету Червоного Хреста на тимчасово окуповану територію Донбасу. Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонслужби.

Зокрема, йдеться про продуктові, гігієнічні набори, будматеріали тощо.

"Через КПВВ "Новотроїцьке" на виїзд до тимчасово окупованої території України прослідували 16 вантажівок від Міжнародного комітету Червоного Хреста. Для мешканців Донбасу направлено гуманітарну допомогу вагою 295 тонн, а саме: продуктові набори, гігієнічні набори, будівельні матеріали, сільськогосподарські матеріали", – поінформували прикордонники.

Нагадаємо, на початку квітня вісім вантажівок місії Міжнародного комітету Червоного Хреста перевезли 160 тонн гуманітарної допомоги на тимчасово окуповану територію Донбасу.

Крім того, в середині березня Червоний Хрест доставив на окупований Донбас чергову партію гуманітарної допомоги. А саме місцевим жителям доставили продуктові набори, товари медичного і сільськогосподарського призначення загальною вагою 180 тонн.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: