fbpx
Сьогодні
14:15 17 Кві 2019

У ЦВК просять змінити графік дебатів, щоб Порошенко встиг на стадіон

Представник кандидата у президенти Петра Порошенка у ЦВК просить Комісію внести зміни у положення про порядок проведення дебатів, щоб президент встиг взяти участь у дебатах на НСК "Олімпійський" та на "Суспільному".

Про це на брифінгу 17 квітня заявив представник штабу Порошенка Олег Медведєв, передає УП.

"Оскільки є закон, який вимагає дебатів на "Суспільному", є відповідні інструкція ЦВК, то сьогодні від імені нашого кандидата його представник у ЦВК Руслан Князевич   звертається до ЦВК з клопотанням щодо внесення змін до положення про порядок проведення дебатів", – сказав він.

Медведєв пояснив, що це роблять для того, щоб змінили час проведення дебатів на "Суспільному" так, щоб президент зміг взяти участь у дебатах на стадіоні та у студії.

"Наш опонент відмовився від будь-якого іншого часу проведення дебатів, які зафіксовані на 20:00 на "Суспільному", і наполягає, що має бути саме 19:00. Хоча ми так думаємо, що 19 година поставлена спеціально з розрахунку на те, що законослухняний громадянин Порошенко має на 20:00 поїхати на "Суспільне" і ніби він би через це не зміг би взяти участь у дебатах о 19 годині", – сказав Медведєв.

Він додав, що Порошенко "готовий бути і там, і там".

"Тому, щоб розставити всі крапки над і ми звертаємося до ЦВК, щоб так сформували вечірній графік, щоб Порошенко міг бути на дебатах на стадіоні з Зеленським і взяти участь у тих дебатах, які передбачені чинним законодавством", – підсумував Медведєв.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: