fbpx
Сьогодні
18:06 17 Кві 2019

МВС очікує до 60 тисяч глядачів на дебатах на "Олімпійському"

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков прогнозує, що п'ятничні дебати на НСК "Олімпійський" в Києві відвідають близько 60 тисяч осіб.

Про це він сказав на брифінгу, передає "112 Україна".

"Ми очікуємо на ці дебати до 60 тис. осіб, громадян України, які прийдуть послухати і підтримати своїх кандидатів. Ця ситуація досить напружена і потребує великої уваги до безпеки. Виходячи з цього і розуміючи, що є різночитання у роботах кожного з штабів, як проводити ці дебати, ми запросили представників штабів сьогодні на 17:00 прийти до остаточного рішення", – пояснив міністр.

Аваков запевнив, що фан-зона на стадіоні буде використана в повному обсязі. "Ми продумаємо, як безпечно розмістити людей, потоки людей, щоб це було забезпечено рамками, щоб був зрозумілий огляд. Ми таке багато разів проводили", – сказав він.

При цьому за порядком на стадіоні і навколо нього будуть стежити близько 10 тисяч силовиків.

"Це велика кількість, тому що раніше, коли ми говорили про обслуговування стадіонних заходів, поліція, як правило, не заходила всередину. Тут нам доведеться працювати і всередині, і зовні, і забезпечувати додаткові потоки. Тому ми залучаємо з підстраховкою досить велику кількість людей", – зазначив Арсен Аваков.

Зазначимо, усього НСК "Олімпійський" наразі вміщує близько 70 тисяч глядачів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: