МАУ змінила умови тарифів економ-класу

Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" почала використовувати три нові підтарифи: Economy Light, Economy Standard і Economy Premium.

Про це повідомляє видання про подорожі Вандроукі.

Їх правила відрізняються залежно від того, є рейс середньомагістральним або далекомагістральним.

Economy Light на внутрішніх і середньомагістральних міжнародних рейсах об'єднав особливості безбагажних тарифів "low cost" і "тільки ручна поклажа".

Квитки цього підкласу дозволяють провозити тільки одне місце ручної поклажі вагою до 7 кг, не підлягають обміну або поверненню. Раніше в тарифі "тільки ручна поклажа" можна було змінювати дату вильоту зі штрафом.

Economy Standard на рейсах середньої дальності включає перевезення двох місць ручної поклажі вагою до 7кг і 5 кг відповідно, однієї валізи в багажі вагою до 23 кг. Дозволено повернення або обмін квитка зі штрафом.

Economy Premium на внутрішніх і середньомагістральних міжнародних маршрутах передбачає можливість обміну або повернення квитка без штрафів, провезення двох місць ручної поклажі, двох валіз вагою до 23 кг кожен в якості багажу, харчування, безкоштовний вибір місця, безкоштовну друк посадкового талону в аеропорту і реєстрацію на окремій стійці, а також пріоритетну посадку в літак.

На міжнародних рейсах всі тарифи економ-класу включають харчування і перевезення багажу. Основні відмінності в умовах обміну, повернення та нормі провозкі багажу.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Свіжі дописи

  • Новини

У Києві затримали проросійських хакерів, які створили фейкові акаунти керівників українських спецслужб

Служба безпеки ліквідувала у Києві ботоферми, які проводили інформаційні диверсії на користь російської розвідки. У… Читати більше

Tuesday April 30th, 2024
  • Новини

У Києві реставрують памʼятку архітектури “Літаюча тарілка”: її автентичність буде збережена

У столиці на площі Либідській памʼятка архітектури "Літаюча тарілка" поряд з проєктом ТРЦ збереже свою… Читати більше

Tuesday April 30th, 2024
  • Новини

Близько 67% громадян України вважають, що Крим після деокупації повинен мати автономію

За надання Криму після деокупації автономії, як це було до 2014 року, виступають 47% українців.… Читати більше

Tuesday April 30th, 2024
  • Новини

З митрополита УПЦ МП Павла суд вирішив зняти електронний браслет

Печерський районний суд Києва ухвалив рішення зняти електронний браслет з митрополита Української православної церкви московського… Читати більше

Tuesday April 30th, 2024
  • Новини

Рішення для відбудови: 6 підземних шкіл в Україні до кінця року планує побудувати Литва

До кінця поточного року Литва планує побудувати шість підземних шкіл у Миколаївській, Одеській, Запорізькій, Сумській,… Читати більше

Tuesday April 30th, 2024
  • Новини

Благодійну колекцію прикрас створили з уламків зруйнованого росіянами літака “Мрія”

На прикраси в благодійній колекції "оМРІЯна помста" перетворили уламки зруйнованого росіянами літака АН-225 "Мрія". Увесь… Читати більше

Tuesday April 30th, 2024

Цей сайт використовує Cookies.