fbpx
Сьогодні
16:52 17 Кві 2019

Луганська область може знову залишитися без українського телерадіомовлення

Луганська область може знову залишитися без українського телерадіомовлення

Обіцянка Кабінету Міністрів України про виділення коштів з резервного фонду державного бюджету, прийняте 22.03.2019 року, для погашення заборгованості Концерном радіозв'язку, радіомовлення і телебачення перед енергетиками на сьогоднішній день не виконано.

Про це повідомляє Восточный вариант з посиланням на ЛЕО.

Нагадаємо, після знеструмлення деяких об'єктів Концерну РРТ, в ході тривалих переговорів, враховуючи важливість питання відновлення українського мовлення прифронтовій області, і з метою запобігання напруженої обстановки в Луганській області з приводу відключення Концерну РРТ від енергопостачання, ЛЕО все ж було прийнято рішення підключити знеструмлені об'єкти до живлення.

У «ЛЕО» сподівалися на доброчесну ставлення і повернення грошей. На сьогоднішній день сума боргу перед компанією «Енер СХІД» досягла 1, 7млн. грн.

«Пане прем'єр-міністре, чи знаєте Ви, що борги досі не погашені, ні копійки не сплачено, а, отже, не виконується розпорядження Кабінету Міністрів щодо надходжень для погашення заборгованості перед енергетиками? Просимо Вашого негайного втручання! Просимо розібратися і прискорити виділення коштів! Неприпустимо залишатися осторонь і не помічати важливість питання відключення українського мовлення у прифронтовій області Луганщини. Чекаємо…», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що в Луганській області на початку квітня тиждень не було українських телеканалів і радіостанцій. Це сталося через те, що 4 квітня на території Луганської області відключали світло.

Телевізійники Луганщини написали звернення Порошенку, Турчинову і Наєву через відсутність мовлення.

Раніше з'явився перелік міст Луганщини, які залишилися без телебачення і інтернету.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: