fbpx
Сьогодні
17:05 16 Кві 2019

На Донбасі запускають перший в Україні автобусний лоукост

У Маріуполі готуються запустити перший в країні пілотний проект автобусного лоукоста.

Про це повідомляє "Остров".

Автобусний лоукост являє собою гнучку тарифну систему: чим раніше пасажир купує квиток на автобус, тим нижче його вартість. При цьому кількість пільгових місць є обмеженою, йдеться у повідомленні.

Зазначається, що систему презентує сервіс з продажу автобусних квитків спільно з автобусними перевізниками.

Наголошується, що знижки на автобусні квитки в межах цієї системи можуть досягати 50%.

Запуск лоукост-системи має забезпечити підвищення попиту на попередній продаж, що спричинить поліпшення всього сервісу автобусних перевезень на тестових рейсах, а в разі успішності проекту, буде забезпечено покупку квитків зі знижками на більшість рейсів, йдеться в повідомленні.

Зазначається, що до пілотного проекту залучено кілька рейсів: Маріуполь – Київ – Маріуполь, Маріуполь – Дніпро – Маріуполь, Маріуполь – Харків – Маріуполь, Маріуполь – Запоріжжя – Маріуполь.

Наголошується, що реалізація квитків буде проходити на сайті з продажу квитків, в касах автостанцій України та агентській мережі, яка включає сотні фіксованих точок продажів, термінали самообслуговування, інтернет-ресурси.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: