fbpx
Сьогодні
12:49 15 Кві 2019

Замовники вбивства Гандзюк активно спілкуються з представниками Зеленського, - ЗМІ

Колишній губернатор Херсонщини Андрій Гордєєв і його колишній заступник Євген Ріщук, яких підозрюють в замовленні вбивства Катерини Гандзюк, провели переговори з херсонським штабом "Зе!Команди" і готові очолити область після виборів.

Про це повідомляють джерела в штабі Володимира Зеленського в Херсоні, пише Аргументум.

Зустріч колишнього заступника голови Херсонської ОДА Ріщука з представником штабу Зеленського Степаном Казаніним пройшла на початку минулого тижня. А 10 квітня відбулася зустріч Андрія Гордєєва з главою херсонського виборчого штабу Зеленського Юрієм Соболевським.

"Переговори поки проводяться з регіональними представниками кандидата. Цікаво дізнатися реакцію самого кандидата. Не думаємо, що брати до себе вбивць – гарна ідея", – прокоментували інформацію в ініціативі "Хто замовив Катю Гандзюк?".

Минулої п'ятниці у ЗМІ з'явилася інформація, що замовники вбивства Катерини Гандзюк Гордєєв та Рищук проводять активні…

Posted by Хто замовив Катю Гандзюк? on Monday, April 15, 2019

Нагадаємо, Андрій Гордєєв був звільнений з посади голови Херсонської ОДА через підозри в причетності до вбивства Гандзюк. Його заступник, Євген Ріщук, з тих же причин самостійно пішов у відставку.

ЗМІ також пишуть, що Андрій Гордєєв і Євген Ріщук перед звільненням з посад зверталися до представників місцевих штабів "Народного Фронту" і "Батьківщини", але їм відмовили у співпраці.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: