fbpx
Сьогодні
19:59 15 Кві 2019

Літаки Антонова можуть почати використовувати для внутрішніх українських авіарейсів, - Омелян

Літаки державного авіаконцерну Антонов в майбутньому можуть використовувати для здійснення внутрішніх українських авіарейсів.

Про це Радіо НВ повідомив міністр інфраструктури України Володимир Омелян.

"Ми зараз спільно працюємо з компанією Антонов, для того щоби використовувати їх флот бодай, для початку, для внутрішніх перевезень в Україні. У них є суттєві проблеми з ремонтною базою, з сервісним забезпеченням, але, будучи в Україні, це буде легше подолати", – сказав він.

За словами Омеляна, в разі позитивних результатів переговорів з авіаконцерном компанії "підуть назустріч".

"Якщо переговори пройдуть успішно, і компанія Антонов доведе, що вартість місця в них конкурентна з Boeing, Airbus, Bombardier чи будь-яким іншим виробником літаків, цій компанії підуть назустріч. Але [це] бізнес, тут держава вже не може впливати", – підсумував він.

Антонов – український розробник і виробник авіатехніки. З 2015 року підприємство входить до складу держконцерну Укроборонпром. Антонов співпрацює з більш ніж 75 країнами світу. У 2017 році підприємство збільшило прибуток на 1,1%, або на 1,9 млн грн – до 180 млн грн і чистий дохід від реалізації продукції в 1,6 рази – до 5,9 млрд грн в порівнянні з 2016 роком.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: