fbpx
Сьогодні
12:06 14 Кві 2019

Зеленський пояснив, чому на нього працюють люди Коломойського і чому не здавав аналізи на "Олімпійському"

Фото Reuters

Кандидат в президенти Володимир Зеленський пояснив, чому в його команді працюють охорона і юрист олігарха Ігоря Коломойського – тому що у них "контракт".

Про це йдеться у відео на каналі YouTube Новини України. Пізніше відео видалили, але воно залишилося на іншому ресурсі.

На слова інтерв'юера, що Зеленський сприймає заяву Порошенка про те, що він маріонетка Коломойського, як образу. "Але ось стільки моментів: автомобіль, охоронець, адвокат…", – продовжив журналіст.

"Хлопці, ось дивіться: у нас контракт, контракт з точки зору компанії, яка займається захистом, яка займається безпекою. Ось і все. Андрій Богдан (юрист Коломойського) – одна з трьох компаній, ну він один з там компаньйонів, я не знаю, власне кажучи, всю систему кореневу, хто з них там компаньйон, хто господар цієї компанії. Є три компанії, які займаються юридичним супроводом нашої партії, нашої команди, ось і все добре", – відповів Зеленський.

Такоже Зеленський заявив, що не поїхав здавати аналізи на НСК Олімпійський, бо отримав "секретну інформацію про підготовку там проти нього провокації".

"Коли-небудь, після всіх цих виборів, на світло проллється інформація, як на НСК Олімпійському, хтось готував проти мене провокацію. Я туди не поїхав. Зараз я не готовий про неї говорити", – заявив Зеленський.

Кандидат в президенти додав, що відмовився здавати аналізи експертам антидопінгової асоціації VADA, оскільки це волонтери, а не Всесвітнє антидопінгове агентство. За його словами, Володимир Кличко, який запропонував кандидатам пройти тест VADA, став учасником політичної гри.

Водночас Зеленський сказав, що якби це було за кордоном, то він би поїхав здавати аналізи.

"Ну, мужики, ну, треба буде – поїдемо", – відповів він на пропозицію.

Він також додав, що їздив би вулицями України на велосипеді, якби "це було безпечно".

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: